Tuesday, December 21, 2021

Louis vito chelsea hightower dating

Louis vito chelsea hightower dating



Serien handlar om tre barndomsvänner när de ger sig iväg på en strävan efter att göra det bästa av sina sista två år på mellanstadiet genom att göra en lista över saker att uppnå innan de ger sig iväg till gymnasiet. Louies McDonald's-reklam har också spelats på nationell tv under de senaste veckorna. Snowboardåkaren Louie Vito tillbringade själv en rejäl del av sin eftermiddag med att skriva autografer och skaka hand med leende snowboardåkare och fans. Öppna Superpipe finaler körs KLICKA HÄR. FUEL TV kommer att innehålla halvpipefinaler för både herrar och damer, priser och tillkännagivande av Vancouver OS-lag, louis vito chelsea hightower dating. Snowlife louis vito chelsea hightower dating pratade med Louie för lite över ett år sedan när han kom efter en framgångsrik tävlingssäsong.





Ålder, biografi och Wiki



Louie Vito föddes den 20 mars, han är känd för att vara snowboardåkare. Han samarbetade med den professionella dansaren och koreografen Chelsie Hightower om Dancing With the Stars. Amerikansk snowboardåkare louis vito chelsea hightower dating i Superpipe som har tagit hem guldmedaljer på evenemang som Winter X Games Europe, Winter Dew Tour och U. Snowboard Grand Prix. Han tävlade i den nionde säsongen av den dansande dokusåpan Dancing With the Stars.


Den åriga snowboardåkaren föddes i Ohio, USA. Han växte louis vito chelsea hightower dating i Bellefontaine, Ohio och skrevs senare in på Stratton Mountain School i Vermont. Han flyttade till Salt Lake City, Utah efter examen från gymnasiet.


Vid 17 års ålder blev han den första ryttaren någonsin att framgångsrikt spela en backside på en australisk tävling. Louie Vito föddes i s. Under åttiotalet höll konservativ politik och Reaganomics makt när Berlinmuren rasade, ny datorteknik uppstod och storsäljande filmer och MTV omformade popkulturen.


Upptäck vad som hände den här dagen. Louis Vito är en del av en Millennial Generation även känd som Generation Y. Millennials är en generation som växte upp med datorer, internet och sociala nätverk.


Efter att ha vuxit upp under mantrat "följ dina drömmar" och fått höra att de var speciella, tenderar de att vara självsäkra och toleranta mot olikheter. Du kan också ta reda på vem som är Louie Vito dejting nu och kändis dating historier på CelebsCouples. Det är svårt att veta Louie Vitos födelsetid, men vi vet att hans mamma födde louis vito chelsea hightower dating på en söndag.


Människor som är födda på en söndag kan ofta lita på sympati från andra och har i allmänhet turen på sin sida. Som många kända personer och kändisar, louis vito chelsea hightower dating, Louie Vito håller sitt privatliv privat. När mer information finns tillgänglig om vem han dejtar kommer vi att uppdatera det här avsnittet. Den årige amerikanska snowboardåkaren har gjort det bra hittills. Stjärntecken: Louie Vito är en fisk. Människor med detta stjärntecken gillar romantik, sömn, andliga teman och ogillar det som vet allt, att bli kritiserad och grymhet av något slag.


Styrkan med detta tecken är att vara medkännande, konstnärlig, mild, klok, medan svagheter kan vara att vara louis vito chelsea hightower dating, överdrivet tillitsfull och önskan att fly verkligheten. Den största övergripande kompatibiliteten med Pieces är Jungfrun och Oxen. Kinesisk stjärntecken: Louie Vito föddes under Oxens år. Människor som är födda under detta tecken är energiska och upphetsade. De hatar hyckleri och skvaller och kan ibland vara lite arroganta och otåliga.


Regerande planet: Louie Vito har en styrande planet av Neptunus och har en styrande planet av Neptunus. Tillbaka i början av 2, B. de yttre planeterna Uranus och Pluto, louis vito chelsea hightower dating, ännu inte upptäckts, eftersom teleskopet ännu inte hade uppfunnits, louis vito chelsea hightower dating.


Astrologer och astronomer kunde bara arbeta med planeter som är synliga för ögat. Faktakontroll: Vi strävar efter noggrannhet och rättvisa. Den här sidan uppdateras ofta med nya detaljer om Louie Vito. Bokmärk den här sidan och kom tillbaka ofta för uppdateringar. Födelsedagar Idag Imorgon Dödssökning.


Logga in. ditt användarnamn. ditt lösenord. Glömt ditt lösenord? Få hjälp. Integritetspolicy. Återställning av lösenord. din email. Biografi Louie Vito. Gigi Ruf Snowboardåkare.


Takayuki Nakamura snowboardåkare. Vlad Khadarin snowboardåkare. Fortsätt till kategorin. Chloe Kim Snowboardåkare. Faye Gulini snowboardåkare. Shaun White Snowboardåkare. Om Kontakt Sekretesspolicy.





gratis ukrainska dejtingsajter i Kanada



Petra Nemcova och Professional Dance Parner, Dmitry Chaplin är i fara. Nästa par säkert är Kirstie Alley och Professional Dance Partner, Maks Chmerkovskiy. Också säker är Chris Jericho och Professional Dance Partner, Cheryl Burke är i fara.


Kom tillbaka och besök oss nästa måndag för vår sammanfattning av vecka 6 av Dancing With The Stars! The Royals TV sammanfattningar BIG BROTHER DWTS Reality TV 90-dagars fästmansspoilers. Days of Our Lives DOOL-spoilers retar att The Bold and the Beautiful Spoilers de kommande 2 veckorna: Sheila riktar sig mot Brooke — Deacon to the Rescue — Zende friar till Paris. General Hospital GH spoilers för de kommande två AV Robyn Good den 19 april, Kommentarer: en kommentar Relaterat : Dancing With the stars , Dancing With The Stars Season Is Amelia Heinle lämnar The Young And The Restless?


Hem Soap Opera TV The Royals Hot News. YR- Kyle Abbott VS Ashland Locke — Major Drama kommer. Prins William fick prins Charles att gråta med denna skarpa kommentar - CTS. Ingo Rademacher avbruten? Jag hade en chans att prata med honom i några minuter och berättade för honom att jag skulle skriva den här artikeln.


Han letade inte efter pressen. Hans svar var: "Det är därför vi är här. Om du inte älskar den här delen, finns det ingen anledning att vara här. Och till sist tog jag en bild med Louie och mig, och sedan Louie och min dotter. Han visade det äkta, enorma Louie-leendet, vände sig sedan om och kom tillbaka till "sin skara". Det skulle bara vara en av många i Louies samling, men jag tror att det skulle vara en av hans viktigaste.


Ingraverat på det skulle det vara orden "Louie Vito - Nicest Guy At X Games". Vi ses nästa år Louie. Och förhoppningsvis många, många år efter det. Här är några fler pärlor, av Louie, som gör sin grej, arbetar med publiken och till och med tar en bild av en av de andra atleterna med fans, nådigt lekande fotograf.


Och till slut signerade jag mitt konstgjorda ben åt mig. Inget förvånar den här killen. Det var deformerat och hade hindrat mig från att få det liv jag ville ha. Jag älskar mitt nya bioniska ben. Jag var väldigt motiverad direkt efter operationen och blev väldigt vältränad. Sedan blev livet som mamma till fyra barn galet och jag blev mjuk igen.


Jag har en blogg som handlar om min resa tillbaka. På väg tillbaka till den vältränade personen jag tänkte bli när jag tog det radikala beslutet att uppgradera till ett konstgjort ben. Jag har tappat foten. Nu är det dags att tappa fettet. Det är en amputerads resa till bättre hälsa och de unika utmaningarna som följer med att träna med ett ben. Min andra blogg, Just One Foot, är en samling berättelser om att vara mamma, några unika perspektiv från att vara en amputerad mamma och många berättelser som är universella för varje mamma.


George Lopez var värd för det första "World Dog Awards" med Louie Vito och Terrell Owens som hjälpte till att kröna årets bästa hundar. Se den här roliga videon på 2 min och 48 sekunder när Louie Vito slår sig ihop med den fantastiska fotbollsspelaren Terrell Owens när de delar ut "Hot Dog Award" som tilldelas den mest begåvade extremsporthunden. För mer information om World Dog Awards på CW Network KLICKA HÄR. World Dog Awards hedrar några av de mest berömvärda valparna på planeten, från de som har uppnått berömmelse i underhållningsvärlden eller på sociala medier till vardagliga hundar som har haft en outplånlig inverkan på deras mänskliga följeslagares liv.


George Lopez är värd för det första "World Dog Awards" med Louie Vito och Terrell Owens som hjälper till att kröna årets bästa hundar. Amerika älskar våra fyrbenta varelser. De är en stor del av människors liv. De får oss att skratta, gråta och dra i våra hjärtsträngar, säger Horowitz. Lyssna på programmet när det sänds torsdagen den 15 januari på TV-nätverket CW kl. 20.00 Eastern Time. Även om vädret utanför inte samarbetade var den 11:e årliga Louie Vito Charity Rail Jam för välgörenhet återigen en stor framgång.


Det varma vädret och regnet fortsatte att plåga Mellanvästern men det dämpade inte humöret hos de hundratals entusiastiska tävlande som hjälpte till att samla in pengar och mat till en lokal välgörenhetsorganisation. Mad River Mountains GM, Greg Fisher och hans enastående besättning gjorde ett fenomenalt jobb med att flytta runt snö under det dåliga vädret för att skapa en parkanläggning som fick utmärkta recensioner från alla konkurrenterna. Den årliga Louie Vito Rail Jam för välgörenhet är ett sätt för Olympian Louie Vito att årligen ge tillbaka till ett litet Ohio-samhälle med ett snowboardevent för välgörenhet som ger mat och pengar till familjer i nöd.


I år var inte annorlunda med Society of St. Vincent de Paul återigen välgöraren. Inträdesavgiften för evenemanget är en icke-förgänglig matvara eller en donation på tio dollar, som i slutändan ger mat och förnödenheter till otaliga familjer vid den tid på året då det behövs som mest, efter helgerna.


Vincent de Pauls tidigare president Mary Giannola är tacksam för familjen Vitos ansträngningar för att främja evenemanget. Sällskapet delade ut över hundra julkorgar som tömde deras förråd. Giannola fortsatte med att säga, "Jag kan inte tacka Louie och hela familjen Vito nog för att de donerat sin tid, pengar och ansträngning till denna sak.


Det krävs oerhört mycket arbetskraft för att få ihop det här järnvägsstoppet. Köerna var extremt långa men alla väntade tålmodigt medan Louie skrev autografer, poserade för bilder och chattade med varenda beundrare i över tre timmar. Liksom år tidigare är prisutdelningen för evenemanget alltid en produktion och en fest i sig. Evenemanget fortsatte med ett enormt fyrverkeri utöver musikunderhållning som tillhandahålls av DJ:n CJ utanför och inne. The Skratchmatik DJ Crew från Dayton, Ohio lade till beats som stötte mot golvet på Loftet när Louie överöste publiken med tusentals klistermärken, t- skjortor och hattar.


Priser delades ut till de tre bästa ryttarna i var och en av de tre kategorierna. Det stora priset var en resa med alla kostnader inklusive flygresa till Windells Summer Snowboard läger i Mount Hood, Oregon för att åka på glaciärerna mitt i sommaren. Resan valdes slumpmässigt bland alla de där skrikande fansen som var närvarande. Kvällen kulminerade med ett fantastiskt framträdande av bandet Sonic Boom. Louie missar aldrig en möjlighet att marknadsföra snowboard. Vito sa, "Jag tror att sporten växer på grund av den kreativitet och individualitet som unga pensionärer har.


Det är viktigt att aspirerande pensionärer har roligt, har tålamod och sätter upp mål. För mer information om det kommande X Games-eventet KLICKA HÄR. Under de senaste 10 säsongerna har Louie Vito varit värd för ett årligt välgörenhetsjam på sluttningarna av Mad River Mountain, designat för att ge tillbaka till det lokala samhället som har stöttat under hela hans karriär. Denna säsong kommer evenemanget att hållas lördagen den 27 december på Mad River Mountain och inkluderar planer på att göra LVRJ till den största hittills, med underhållning, fyrverkerier och fler priser än någonsin tidigare.


Louie är en av de mest vältränade atleterna i världen och utan tvekan den mest vältränade i världen. I oktobernumret av Men's Health Magazine kan du lära dig hur Louie kunde förverkliga sin fantastiska fysik. Louie träffade sin tränare, John Schaeffer genom sin kompis Apolo Ohno när han var på en Dancing With The Stars-återförening.


Schaeffer äger och driver sitt eget gym, Winning Factor Sports Sciences. Om du vill läsa hela historien, från oktobernumret av Men's Health Magazine KLICKA HÄR. De bästa och ljusaste unga stjärnorna i Hollywood var ute i kraft, eftersom Young Hollywood Awards markerade deras 16:e år.


Prisutdelningen anses vara "Oscars of Young Hollywood" och startrampen för skådespelares, regissörers och underhållares framtida karriärer. Vinnarna av Young Hollywood Awards är några av dagens mest begåvade unga artister, kändisar och sportpersonligheter.


Värd med glamour och stil av Kelly Osbourne, hölls Young Hollywood Awards på Wiltern Theatre i Los Angeles. Louie Vito kröntes till "Most Awesome Athlete" som slog ut superstjärnatleterna Chris Paul, Richard Sherman, Nyjah Huston, LA Kings och Kolohe Andino.


Louie spelade också en utökad roll i tv-programmet genom att delta i en sketch samt presentera ett pris. Showen Young Hollywood Awards var onekligen ett stjärnspäckat evenemang. Den 16:e årliga Young Hollywood Awards fortsätter sitt arv och utveckling som det främsta evenemanget för att hedra och fira framgångarna för framväxande unga talanger inom popmusik, filmer, sport, tv, mode och mer.


Betraktad som "Oscars of Young Hollywood", är detta röda mattan-evenemang en startramp för framtida karriärer för skådespelare, regissörer och underhållare. Ett måste för Hollywoods A-lista, branschchefer och fans, det drar omfattande mediebevakning från nationell och internationell press.


Louie Vito är nominerad i kategorin Most Awesome Athlete! Under den senaste veckan hjälpte människor till att välkomna X Games till Texas, ett fyra dagar långt evenemang som avslutades på söndagen på Austin's Circuit of the Americas. Se Louie Vito och Brandon Graham lyfta fram några av de bästa ögonblicken från X Games Austin När X Games firade sitt 20-årsjubileum, markerade söndagen kröningen av den lokala pojken Chase Hawk, X Games-debuten av Stadium SUPER Trucks racing, en ny skateboardgata för kvinnor ledare och det första Major League Gaming-evenemanget i X Games.


Sammantaget delades 60 medaljer ut i 20 evenemang under veckans gång. Allt, som de säger, är verkligen större i Texas.


Nyjah Huston stängde X Games Austin med råge på söndagen och vann Skateboard Street-finalen för män med det högsta poängen någonsin i en X Games Skateboard Street-final. Stora trick och flytande stil förde Lacey Baker till sitt första X Games-guld på skateboardgatan för kvinnor. Austin lokala Chase Hawk slet runt BMX Park-banan på väg mot en guldmedalj i söndags och Apdaly Lopez hjälpte till att inleda en ny era och vann guld i X Games-debuten av Stadium SUPER Trucks racing.


Med de första X Games Austin precis runt hörnet, rustar staden Austin för att officiellt välkomna världens främsta extremsportatleter och förväntade fans. Det fyra dagar långa evenemanget startar torsdagen den 5 juni med en mängd olika tävlingar och musikaliska stilar av mer än ett dussin musikaliska akter, bland annat Kanye West, Mac Miller, Flaming Lips och Bad Religion. ESPN och ABC kommer att sända tävlingarna i mer än länder över hela världen, arrangerade av den olympiska snowboardåkaren och X Games sexfaldiga medaljören Louie Vito.


Vito var den första någonsin att dra dubbel tjänst under Winter X Games i Aspen genom att vara värd för evenemangen för ESPN samtidigt som han tävlade i Men's Snowboard Superpipe. Det som gjorde den här bedriften ännu mer imponerande är det faktum att Vito kunde hålla fokus och vinna en silvermedalj! Red Bull-atleten, Louie Vito, var också med i en en-mot-en-dejt i ett nyligen avsedd avsnitt av "The Bachelorette.


Hill, dog kort efter att ha filmat det här avsnittet i en orelaterade skärmflygolycka efter hans tid i programmet.


Se Louie Vito tysta den lilla rösten i magen med Obertos välsmakande helt naturliga beef jerky utan konserveringsmedel eller konstgjorda ingredienser. Det är ganska imponerande att ESPN-kommentatorn och TV-värden, Stephen A. Smith kan använda termen "dubbelkork" och inte låta det ironiskt. Det finns många tvivelaktiga användningsområden för snowboard i vanliga media, men vi stöder Louie i den här reklamfilmen som har spelat under slutspelet i NBA-mästerskapet.


Vi skulle ta en beef jerky sponsring vilken dag som helst, oavsett om vi var tvungna att prata med en lämplig sport-tv-värd som bodde i vår mage. Nästa gång du går till McDonald's gör det till en punkt att be om att få din kalla dryck i en Louie Vito-kopp och naturligtvis din hamburgare och pommes frites i en Louie Vito-påse. Louies McDonald's-reklam har också spelats på nationell tv under de senaste veckorna. Om du missade det kan du se TV-inslaget ovan. Ett särskilt tack går till McDonald's för allt de gör för Louie, särskilt genom att hjälpa till med hans välgörenhet Louie Vito Rail Jam i år.


Louie Vito avslutade en otrolig helg på Winter X Games genom att vinna en silvermedalj i snowboard Superpipe på söndagskvällen. Eftersom han bär hjälm när han rider kan du tekniskt sett inte säga att Louie Vito bar två hattar på X, men det går inte att förneka att hans val att tillkännage och tävla i Aspen var ett ambitiöst åtagande.


Faktum är att Vito blev den allra första idrottaren som var värd för och tävlade i samma X Games. När allt var sagt och gjort verkar det som att vara värd vid X Games och utmanaren inte alls höll tillbaka Louie eftersom han kopplade ihop tillräckligt många korkskruvar för att hamna på andra steget på prispallen.


Detta var Vitos sjätte X Games-medalj. Danny Davis vann guldet Vito, hade definitivt en hektisk helg. Varje dag började ljust och tidigt med tv-produktionsmöten, sedan var Louie och Brandon Graham tillsammans värdar för det största evenemanget inom extremsport. Varje kväll avslutades med en sammanfattning av dagens aktiviteter på ESPN:s Sportscenter.


Louie var med på ESPN, ABC och ESPN3 torsdag till söndag. För mer information besök xgames. X Games Tignes Snowboard SuperPipe-guldmedaljör Louie Vito kommer att dra dubbel tjänst på X Games Aspen den här veckan, och går med ESPN och ABC som medvärd för X Games Aspen-sändningen mellan träning och tävlingskörningar i Buttermilk i Aspen, Colorado. Att ha en konkurrent som värd för sändningen är en ny vändning för X Games: Vito kommer att tävla i Snowboard SuperPipe för män på torsdag och kommer nästan säkert att ta sig till söndagens finaler.


Han har gått vidare till final i sju av sina nio X Games-framträdanden och är en perenn podiumfavorit tack vare rygg mot rygg mot rygg dubbla korkspinningsvariationer i hans körning.


X Games taleskvinna Grace Coryell sa att Vito kommer att dyka upp under de 16 timmarna av planerad TV-bevakning från Aspen.


X Games Aspen börjar på torsdag jan. Möt medlemmen i Olympic Snowboarding Team och tidigare Dancing With The Stars-deltagaren Louie Vito. I det här avsnittet får vi reda på hur han blev involverad i snowboardåkning, vad som lockar honom till sporten och hur livsstilen för en professionell snowboardåkare är. Som sådan är USOC ansvarig för utbildning, inträde och finansiering av U.


lag för de olympiska, paralympiska, ungdoms-OS, panamerikanska och parapanamerikanska spelen, samtidigt som de tjänstgjorde som förvaltare av den olympiska rörelsen i hela landet. För mer information om USOC och lära dig mer om våra idrottare, logga in på den officiella webbplatsen på www. Olympian Louie Vito och hans familj ger årligen tillbaka till ett litet Ohio-samhälle med ett snowboardevent för välgörenhet som ger mat och pengar till familjer i nöd.


Det här året var inte annorlunda. Vädret var perfekt, med måttliga temperaturer och mycket snö som gjorde dagen mycket roligare för deltagarna än några tidigare år, sa den lokala professionella snowboardåkaren och olympiern mellan turerna längs spåren med sina vänner.


Han återvände till Logan County, tillsammans med den norska snowboardåkaren Kim Rune Hansen, för att fira semestern och koppla av inför de kommande tre tävlingarna som kommer att avgöra OS-fältet. Jag älskar att vara hemma och träffa mina vänner och familj.


Folkmassorna strömmade in för att få en glimt eller en autograf av olympiern Louie Vito. Louies vänliga personlighet och generösa natur visas upp vid hans autografsessioner. Louie gick in i autografområdet och välkomnades av en linje som passade för en berg-och dalbana, fylld med galna fans.


Han signerade allt från t-shirts till affischer i över tre timmar, samtidigt som han leende vid varje möte, vilket gav varje stjärna fans samma personliga uppmärksamhet som man kan förvänta sig av en gammal vän.


Evenemanget fortsatte med ett fyrverkeri som motsvarade varje 4 juli-firande och musikalisk underhållning stod för DJ:n CJ i Red Bull MXT utanför och inne. Skratchmatik DJ Crew från Dayton, Ohio lade till beats som stötte mot golvet på Loftet när Louie överöste publiken med tusentals klistermärken, t-shirts och hattar.


Det stora priset var en resa med alla utgifter inklusive flygresa till Windells Snowboard-läger i Mount Hood, Oregon för att åka på glaciärerna mitt i sommaren. Kvällen kulminerade med rockbandet Shocking Bubba Deluxes kraftfulla, hårda framträdande.


Säsongen börjar officiellt den 12 december, med Dew Tour i Breckenridge, Colorado. Detta är det första av USA:s OS-lagkval. Louie var fokuserad på att träna och förbereda sig för tävling när han gick med på att ingå ett partnerskap med två mycket prestigefulla sponsorer; Oberto All Natural Jerky döpte honom just till deras nationella "Stokesperson.


Louie har nu sitt fokus på Dew Tour. Trycket är högt och varje land har skickat sitt "A"-lag för att tävla. Men's Snowboard Superpipe Finals kan ses LIVE på NBC-TV kl. ET på lördagen den 14 december. Se Louie Vito tillkännage sitt nya partnerskap med Oberto Beef Jerky och ta reda på hur du får en gratis Oberto eller en signerad tavla från Louie. Som Louie, helt naturligt och tillverkat i USA. americasprotein stoked KLICKA HÄR för att besöka Oberto.


com och lär dig hur du kommer in. Louie Vito kommer att vara med i Today Show på NBC imorgon, tisdag 28 oktober, någon gång under am Eastern Standard Time timme.


Han är också planerad att vara en Today Show-gäst igen denna onsdag, denna gång med Kathy Lee Gifford och Hoda Kotb under am Eastern Standard Time timme. Vänligen kontrollera lokala listor för de exakta tiderna som NBC Today Show är på i din tidszon. Observera att ändringar i sista minuten kan ske. I fredags gick Louie med Jim Rome för att diskutera hur han kom in på snowboard, hur han förbereder sig för vinter-OS och mycket mer.


Jim Rome Show sändes på CBS Sports Network. Om du missade den tv-intervjun, se det inspelade framträdandet av Louies segment från i fredags i videon ovan.


Louies liv har varit galet sedan förra nyhetsbrevet. Han har varit i non-stop träningsläge både på och utanför snön. Vid denna tidpunkt är vi glada att välkomna två nya stora partners till Team Vito:. TD Ameritrade och Smucker's. Louie Vito är väldigt peppad över att arbeta med båda dessa olympiska sponsorer och är tacksam för allt deras stöd när han fortsätter på vägen till Sotji. Louie är mer driven än någonsin och känner sig extremt självsäker efter ett starkt sommarläger på snowboard i både Mt.


Hood och Nya Zeeland. Han uppnådde sina mål och fokuserade nu på att bli ännu starkare med sin personliga tränare, John Schaeffer från Winning Factor. Olympian Louie Vito avslutade sin säsong på ett dramatiskt sätt genom att rally för att vinna guld vid Euro X Games, Europas främsta snowboardevent, i Tignes, Frankrike.


Den amerikanska stjärnan slog den lokala hjälten Arthur Longo i en spännande final. Louie var på femte plats på väg in i sitt tredje åk. Det var inte bara Louies sista åk utan det var det sista åket i hela tävlingen. Du kunde skära av spänningen med en kniv och Louie levererade en lysande prestation. Vito ökade sin amplitud avsevärt och landade till slut tricket han hade arbetat med hela säsongen - ett enormt baksides dubbel Michalchuk melongrepp.


Publiken blev galen när Louie landade sitt bästa lopp för säsongen. Trycket byggdes upp när domarna övervägde i flera minuter innan de avkunnade sin slutgiltiga dom. Den massiva publiken reagerade när Vito gjorde den högsta poängen och slog den franska ryttaren Arthur Longo, som ledde från första åket till det sista. Detta var Vitos andra X Games Europe-guldmedalj och femte totala X Games-medalj.


Det är galet att vara här och vara de där killarna som verkligen driver sporten. Louie Vito kommer att försöka vinna sin andra guldmedalj i Euro X Games Finals torsdagen den 21 mars mot ett annat staplat fält av världens bästa halfpipe snowboardåkare. Detta är den fjärde upplagan av Euro X Games och Vito har tagit medalj vid var och en: Guld i ; Silver i , och brons i Finalen borde vara en underhållande tillställning eftersom både Louie Vito och Iouri Podladtchikov I-Pod båda har vunnit X Games Europe Gold-medaljer och båda har tagit pallplats vid varje Euro X Games.


Åttamannafinalerna har ett internationellt fält som inkluderar andra olympier Peetu Piiroinen Finland, Scotty Lago USA, Arthur Longo Frankrike och Christian Haller Schweiz. Varje ryttare kommer att få tre körningar så att det inte kommer att hållas tillbaka på vilka trick du kommer att bevittna.


Så gör dig redo och håll i dina platser för det här kommer att bli ett riktigt spännande X Games att se. Kolla in finalerna på ESPN - torsdagen den 21 mars kl. 13.00 och 19.00 EST. Det betydelsefulla första U. Open at Vail överträffade alla förväntningar, med de bästa snowboardåkarna i världen som behandlade en rekordstor publik med den mest progressiva åkningen i sportens historia.


De 12 män som tog sig till finalen gjorde en rejäl show - kastade trick så enorma att det är svårt att föreställa sig hur den här sporten eventuellt skulle kunna utvecklas utöver den nivå som dessa idrottare redan kör. Denna händelse hade de flesta av Vancouver Olympians deltagande, inklusive alla tre medaljörer. Många av dessa olympier tog sig inte ens till finalen. När allt var sagt och gjort landade Louie Vito på 3:e plats.


Louie trampade några spännande löpningar och lade ner många dubbla korkar med lätthet. Han tog en enorm risk att börja med en dubbel krympling, men risken lönade sig, eftersom det landade honom på pallen. Snowboarder Magazines redaktör Pat Bridges sa att "Att se Louie Vitos nya och massiva finaler köra" påminde honom om att Open är dit ryttare kommer för att avslöja tricken de arbetar så hårt för att lära sig.


Även efter U. Open bestämde sig för att dra västerut efter 30 år i Stratton, Vermont, vissa saker förändras aldrig. Därefter kommer Louie att resa till Oslo, Norge för att tävla i Arctic Challenge Invitational. Se Louie på ABC-TV-programmet "Good Morning America" ​​på Winter X Games i Aspen Training For Extreme Sports.


Louie gav nyligen några snowboardlektioner till ABC-TV:s programledare Ginger Zee på "Good Morning America". De bästa sakerna i livet är värda att vänta på. Väntan är över för Team Toyota Winter X Games-atleter: snowboardåkarna Louie Vito och Elena Hight, och friåkaren Simon Dumont. När du följer deras vandring, dela dina favoritögonblick från deras resor eller din egen! TeamToyota Louie kommer att tävla vid Winter X Games i Aspen Colorado den 24-27 januari. Det kunde inte bli bättre. Det är raka motsatsen till vädret förra året när det regnade.


Det var lyckat förra året, men snön gör det mycket roligare. Evenemanget fortsatte med ett fyrverkeri och musikunderhållning stod för DJ:n CJ i Red Bull MXT utanför och inne. Skratchmatik DJ Crew från Dayton, Ohio lade till beats som stötte mot golvet på Loftet när Louie överöste publiken med tusentals klistermärken , t-shirts och hattar. Det stora priset var en betald resa till Windells Summer Ski and Snowboard läger i Mount Hood, Oregon.


Kvällen kulminerade med ett vilt framträdande av Red Bulls Soundstage-artist Ron E. Hela mellanvästernregionen är alltid tacksam för vad familjen Vito har gjort, inte bara för samhället och dess invånare, utan för den lokala snowboardscenen och alla barn som håller fast vid den drömmen att de en dag kan växa upp och gå i Louie Vitos fotspår.


Dew Tour i Breckenridge Colorado var säsongens första stora tävling och fältet innehöll de allra bästa halfpipe snowboardåkarna i världen.


I slutet av dagen var det precis som förra säsongen eftersom det återigen var samma två ryttare som satt överst på prispallen - Shaun White och Louie Vito.


På sitt första av två åk i finalen visade Louie Vito, som har varit på ett omfattande träningsprogram sedan , snabbt resultatet av sina ansträngningar genom att sätta ihop en rad tricks som inkluderade rygg mot rygg kork - säkra en poäng av Då var det Shaun Whites tur.


White körde ett nästan felfritt lopp som inkluderade en mycket stor och stilig backside air, back-to-back double cork s och hans patenterade dubbel Mctwist, till vilken domarna belönade en Alla ögon vände sig tillbaka till Vito på sin andra löpning, och han verkade redo att göra ett lopp på Whites ledande poäng.


Ändå vacklade förra årets Dew Cup-mästare på det sista tricket i en annars suverän körning, och raderade alla chanser att gå om Vit. Jag fick inte den snap jag behövde. Jag har några knep som jag inte gjorde som jag har i väskan, sa Vito, vars solida rygg mot rygg dubbelkork gav honom silver. Jag har inte gjort så många trick sedan mars.


Jag stressar inte riktigt. Jag har tricks kvar att göra. Grand Prix, stopp 1 vid Copper Mountain, CO, januari, Louie Vito berättar om sin Dew Cup-seger förra säsongen och ser fram emot den nya Winter Dew Tour i Breckenridge, CO. Det första evenemanget för proffssnowboardsäsongen startar denna vecka med Winter Dew Tour i Breckenridge, Colorado.


Tjugotvå av världens allra bästa snowboardåkare inklusive Louie Vito, Shaun White och Iouri Podladtchikov I-Pod kommer att visas upp i det första stora evenemanget under vintersportsäsongen. Missa inte alla 11 timmars tv-bevakning från Breckenridge! Missa inte livestreamade tävlingar, atletintervjuer, branschinsiders och bakom kulisserna action från Breckenridge.


Se ett senaste avsnitt av Stunt Nation - "Half-pipe Snowboarding with Olympian Louie Vito". Professionell snowboardåkare Louie Vito tittar in på Stunt Nation House för att besöka Sal Masekela för att diskutera snowboard, OS och vad som krävs för att spika en baksida i half-pipe. Louie Vito var nyligen med i en ny Toyota-reklam tillsammans med andra medlemmar i Toyota-teamet. Team Toyota Action Sports-atleterna Bob Burnquist, Jamie Bestwick och Drew Bezanson använder Toyotas tillgängliga Entune® för att hitta den perfekta stranddockan för att dra några tricks i vattnet.


Se hur vinteratleterna Louie Vito, Elena Hight och Simon Dumont slänger lite snö i mixen så att de kan fånga lite luft också. Följ teamtoyota för fler videor och innehåll. Louie Vito har blivit ombedd att vara inledande talare vid The Art Institute of Salt Lake City. Det här kan vara första gången en Action Sports Atlet någonsin håller ett högskolebegynnande keynote-tal.


Här är vad den akademiska direktören, Todd Maetani, hade att säga när han tillfrågades varför de bjöd in Louie Vito att vara deras första talare, "Många av våra elever är ivrig snowboardåkare och skapare av media för snowboardåkning. Det förväntas vara cirka 1 personer närvarande. Ämnet för det tjugo minuter långa talet är "Ta din plats i utmanande tider. Louie förklarar en del av språket i sin sport, och han diskuterar om han kommer att återvända till dansgolvet för all-star-upplagan av "Dancing With The Stars"!


För att se Louies intervju med Young Hollywood-värden Nikki Novak KLICKA HÄR. Olympian Louie Vito avslutade en enastående säsong med att ta en silvermedalj i Snowboard SuperPipe-finalerna för män vid Euro X-Games i Tignes, Frankrike.


Vitos sista körning inkluderade fyra på varandra följande dubbla korkar och en massiv på hans sista träff. Han är den enda snowboardåkaren i världen som kan landa fyra dubbla korkar i rad. U. infödingen belönades med en amerikansk kollega Shaun White tog hem guldmedaljen.


White satte ihop ett nästan felfritt första åk som fick ett. Detta var Vitos 4:e Winter X Games-medalj efter att ha vunnit guldet förra året. Vito fortsätter att vara en modell för konsekvens.


Han har nu tagit plats i 17 av sina senaste 20 proffs superpipetävlingar sedan OS och 8 av 9 tävlingar i år. Tidigare i år tog han sitt andra raka Dew Tour Overall Championship och sitt 4:e U. Grand Prix totaltitel. För att se Louie Vitos Silvermedalj från Winter X Games Tignes-finalerna KLICKA HÄR. Det var en dag som kommer att gå till historien av många anledningar - vädret var perfekt, tävlingarna kom ner till gränsen och rekordstora folkmassor åkte ner till Stratton för att vara en del av U:s landmärke 30-årsjubileum.


Herrarnas halfpipe-tävling var definitivt en nagelbitare, med pallen växlade konstant under finalen. Det var utan tvekan en av de bästa i det senaste minnet, med tidigare U. Öppna mästare som Danny Kass och Shaun White kämpar mot toppryttare som Louie Vito och Iouri Podladtchikov. Shaun White hamnade först för herrarnas halfpipe-finaler och satte ribban högt med poängen på Resten av herrarnas halfpipe-podiet avgjordes inte förrän de sista åkarna, med både Louie Vito och Benji Farrow som fick andra respektive tredje plats efter åk tre och båda gav alla mycket att hurra för.


Louie Vito kom närmast att ge White ett lopp för det, och förbättrade sin poäng i loppet tre till att Vito är den enda ryttaren i världen som har gjort det i en tävling. Detta var andra gången Vito vann silvermedaljen i detta prestigefyllda evenemang som startade på tisdagen och hade kvalificeringar hela veckan lång.


Det markerar också en aldrig tidigare skådad körning för Vito med 15 pallplaceringar i hans senaste 18 världsklasstävlingar! De amerikanska ryttarna sopade pallen, med schweiziska ryttaren Christian Haller som hamnade precis kort på fjärde plats, följt av amerikanen Greg Bretz, japanska ryttaren Taku Hiraoka och schweiziska ryttaren Iouri "I-Pod" Podladtchikov. Louie reser till Tignes, Frankrike den här veckan för det sista evenemanget i vinterns snowboardtävlingssäsong, European X Games.


För mer information om Louies 2:a plats resultat på U. Öppet på det officiella U. Öppna hemsidan KLICKA HÄR. Ännu en solig dag med blå himmel prydde Mammoth Mountain, Kalifornien för USA.


Grand Prix Halfpipe finaler. Olympian Louie Vito kämpade för en aldrig tidigare skådad 4:e Grand Prix totaltitel. Det fanns bara ett stort hinder i vägen, han var tvungen att vinna detta event för att vinna titeln. Louie Vito, kastade ner ett imponerande första åk som inkluderade en dubbel crippler och högre amplitud på varje träff än de flesta av konkurrenterna. Det här åket satte honom på 1:a plats med en När det andra åket rullade runt började alla atleter att ta steget upp och det var olympiern Greg Bretz som slog Louie Vito ur den översta pallplatsen med en stabil löpning som gav honom en press. var på topp eftersom det bara var en ryttare kvar.


Frågan var om Louie Vito kunde ta sig an utmaningen och inte bara göra tillräckligt höga poäng för att vinna denna tävling, utan om han gjorde det bättre har Bretzs Vito varit känd för att åka extremt bra under press, och han drog full fördel genom att kasta 3 dubbelkorkar och en ENORM rostbiff på hans sista träff, vilket förbättrade hans poäng till en. Denna vinst gjorde honom till nationell mästare för fjärde gången under de senaste 5 åren.


Lyssna på den spännande Mammoth U. Grand Prix Superpipe-evenemang på NBC-TV denna lördag den 10 mars kl. Noon Eastern Time! För mer information om Louie's U. Grand Prix Overall Championship-titel på den officiella U. Snowboard hemsida KLICKA HÄR. Upplev Red Bulls värld som du aldrig har sett den förut. Med de bästa actionsportklippen på webben och exklusiva YouTube-serier, förbered dig på att din "stoke-faktor" ska vara på topp. Den progressiva snowboardåkaren Louie Vito tar sig an en onlineserie med livet i backarna -- tävlingar, videoinspelningar, vapen och massor av fragmentering.


Kom tillbaka här varannan onsdag för att se det senaste avsnittet av "Livin' Louie Vito". Louie har varit på ett uppdrag den här våren och sommaren med ett intensivt fokus på att vara den bästa han kan vara.


Han har förändrat sitt sätt att äta och hur han tränar genom att arbeta med de allra bästa experterna i världen. Hans framsteg visas bäst med den här bilden. Och ja, Louie är personen till höger. Louie Vito har tränat hårt i sommar.


Hans förmåga att hålla fokus på uppgiften tillät honom att landa några extremt svåra trick när det räknades. Med början i semifinalen och hela vägen genom sitt tredje och sista åk i finalen blev Louie successivt starkare och bättre. Vito tog ledningen med sitt andra åk en Crippler, Backside Mute, Frontside Double Cork, Cab Double Cork Truckdriver och Frontside och var fortfarande på första plats i den tredje av sina tre finaler. Den här tävlingen var långt ifrån över precis som Ryo Aono, landade det löp han ville.


Det började starkt med en Frontside som ledde in i en Cab, Frontside, Backside och Frontside Double Cork. Vito försökte svara med enorma rygg-mot-rygg-till-rygg dubbla korkar i sin sista körning, men kunde inte sätta ihop det. Som alltid försökte Louie öka satsningen och om han hade landat den löpningen hade det inte varit några tvivel om resultatet. Louies poäng från hans andra åk höll i sig för en andraplats på pallen.


Vito fortsätter att lägga till sin fantastiska rad som nu står på nio pallplatser sedan OS i Vancouver! För mer information om New Zealand Open KLICKA HÄR. Vid Euro X-spelen kastade Louie Vito en dubbel kröpare till Michalchuk till frontside dubbel kork till hytt dubbel kork till frontside, vilket placerade honom på första plats med poängen för att se Louies vinnande Euro X Games Superpipe-finaler köra KLICKA HÄR.


Om du någonsin vill höra en uttrycksfull skara SuperPipe-fans, titta på ett evenemang i Tignes, Frankrike. Med varje träff på fredagen den 18:e mars kvällens sista evenemang i Winter X Games Europe, gick något mellan ett vrål och en suck upp från publiken på mer än 22. Defending Winter X Europe-guldmedaljören Iouri Podladtchikov var en av få ryttare som kunde att hålla nere en rejäl första löpning.


Sedan kom Louie Vito. Vito kastade en dubbel krympling till Michalchuk till frontside dubbel kork till hytt dubbel kork till frontside, vilket flyttade honom till första plats med poängen Vito har haft tre dubblar i sin löpning ett tag nu, men ikväll ökade han dem bara lite högre. Förra året gick jag inte lika stort, och det märktes på min poäng. Det här är min första X Games-guldmedalj. Så det är klart att jag är peppad.


Grattis till Louie till vad många anser vara en av de allra bästa halfpipe-säsongerna för alla proffscyklister! För mer information och video av Louies vinnande körning KLICKA HÄR. På Mammoth landade en av publikfavoriterna, Louie Vito, tyvärr inte sitt första åk på första finalvarvet.


Även om det inte var det exakta evenemangsresultatet han letade efter, var Vito ändå nöjd med att komma iväg med sin andra totala serietitel för säsongen.


Jag önskar att jag var lite högre, så klart. Du vill alltid göra bättre och bättre. Jag höll mig på benen efter en konstig första löptur. Jag tog hem overallen, vilket är bra, så jag är glad över det också, sa Vito.


För mer information och bilder från Mammoth Grand Prix KLICKA HÄR. Louie Vito vann de två första stoppen i Winter Dew Tour och kom till slutstoppet i Utah för Toyota Championships gynnade att vinna den totala Dew Cup.


Med ytterligare en ryttare kvar att släppa vid Snowbasin, blev Louie Vito fastspänd, fokuserad och började sin sista löpning. Efter att ha vunnit vid både Breck- och Killington-stoppen och som nuvarande Dew Tour-poängledare behövde han bara sluta 6:a eller bättre för att ta kronan. Vito faller in, går back-to-back dubblar, men sladdar ut på sista träffen.


Publiken väntade och Louie skulle göra det. Louie Vito nominerades nyligen till Dew Tours Powerbar Performance Of The Year efter sin sista seger vid Killington-stoppet i Dew Tour. Under vad som lätt kunde ha varit ett segervarv utan press kunde Louie Vito inte motstå att kasta ner och han höjde satsen i sitt sista åk med rygg mot rygg korkar och mer. Louie Vito, som hittills alltid har varit en Winter X-tärna, men aldrig en brud, vann sin första Winter X i USA-medaljen vid Winter X Games 15 i Aspen Colorado.


Det kunde nog ha sett lite snyggare ut, men jag höll mig på benen. Det är trevligt att göra det inför alla dessa människor. De är så peppade, och det är alltid trevligt att umgås med folk som bara är hajpade på snowboard. Han rekryterade Yelawolf och DJ Z Trip för att riva upp det på scenen på Aspens legendariska plats, Belly Up. För mer från Winter X Games 15 Superpipe-finalerna på Snowboardermag. com KLICKA HÄR. Louie Vito har börjat på samma sätt som han slutade - överst på prispallen. Olympian vann sin andra raka Dew Tour och sin tredje raka superpipe på Winter Dew Tour, stopp 2, i Killington, Vermont.


Vito inledde säsongen i december med en vinst i Visa Grand Prix och följde upp senare i december med ytterligare en vinst på det första stoppet av Dew Tour, i Breckenridge, CO. Vito kunde ha vunnit med vilket som helst av sina två åk i helgen, eftersom han var den enda ryttaren i finalen som landade en dubbelkork, än mindre sticka två rygg mot rygg.


I vad som kunde ha varit ett tråkigt segervarv efter att redan ha blivit utsedd till vinnare, ökade Vito med sin främre dubbelkork 10, cab dubbelkork 10, crippler rostbiff, Michalchuk och frontside När poängen räknades, tjänade Vito ytterligare 3 poäng att ta vinsten med en Louies vinst säkrar ytterligare hans ledning i den totala Dew Tour-rankingen på väg in i säsongens sista stopp och placerar honom som en av de främsta utmanarna till Toyotas idrottare.


Den fyra dagar långa tävlingen var det andra av tre stopp på Winter Dew Tour. Det tredje och sista evenemanget är Toyota Championships i februari på Snowbasin Resort i Ogden, Utah. För att se video från Killington-finalerna på Snowboard. net KLICKA HÄR. Nybakad back-to-back half pipe segrar på första plats, Ohios egen Louie Vito återvände till sin hemstad Bellefontaine för sitt årliga välgörenhetståg. Evenemanget drog en rekordpublik på över lojala fans och eventdeltagare. Louies autografsession var planerad att pågå från 14:00 till 15:00, och antalet dedikerade fans gav ett problem med tidsbegränsningen.


Men Louie pratade med varje fan en-mot-en och poserade för bilder - allt med sitt signaturleende. Efter Rail Jam gick de tävlande in för gratis swag från Louies generösa sponsorer. Årets evenemang var det överlägset största någonsin och om leenden och spänningen tyder på något - vem vet hur nästa års Louie Vito Rail Jam kommer att se ut!


Louies nästa tävling är Winter Dew Tour stop 2 på Killington, VT LIVE på NBC, lördagen den 22 januari. För att se kort montage av Louie Vito Rail Jam KLICKA HÄR. Snowboard Superpipe-finalerna var ett fall av ryttare mot naturen när molnen började dumpa puder. Saker och ting gick inte som planerat för Louie Vito i hans första åk trots att han kastade ner två dubbla korkar direkt från slagträet. I sitt andra åk kom den höga flygaren från Ohio ut och laddade med en dubbelkork på framsidan till en dubbelkork för en hytt till en förlamning till en Michalchuk till en framsida till en taxi. Det var tävlingens sjukaste körning och slungade Louie till en dominerande ledningen med en poäng av Hans poäng som hölls under resten av finalen, och Louie tog hem vinsten.


Så i andra åket var jag bara tvungen att lägga ner den och jag ville bara komma ut starkt i de första två träffarna för jag visste att det skulle bli långsammare när jag gick ner. Han hävdade att U. Halfpipe Grand Prix förra veckan på Copper Mountain, en liknande snörik dag.


Vitos nästa tävling kommer att vara i mitten av januari vid det andra stoppet för Winter Dew Tour i Killington, Vermont. För att se Louies Powerbar Performance of the Yr. Nominera KLICKA HÄR. Louie Vito höll fast vid pålitliga trick för att vinna den första stora rörtävlingen på norra halvklotet vintern på Copper Mountain, Colorado.


Vito, 22, trampade rygg mot rygg dubbel kork s - framsidan till hytten, en kombination han har "ganska mycket på lås" för att passera Luke Mitrani. För Vito var lördagens seger hans andra på tre år i Copper Grand Prix.


Vito följde sina perfekt utförda första två träffar med en frontside stiffy, en backside 9 och en front 10, som alla hade solid amplitud. Jag är glad över att landa ett lopp när jag var tvungen och starta säsongen bra, sa Vito. Du blir av med ångesten och kommer ihåg känslorna du har där uppe och du är redo att gå vidare, säger Vito. Vitos nästa tävling är den kommande veckan i det första stoppet för Winter Dew Tour i Breckenridge, Colorado.


För att se video från finalen på snowboard. Om Ohio-invånare deltog i ett hemkomstfirande för den lokala olympiern Louie Vito söndag eftermiddag på Holland Theatre. Fans stod uppställda utanför teatern när Louie eskorterades i en limousine strax före klockan två.


Det var Bellefontaine-infödingens första framträdande i sin hemstad sedan OS. Louie tog emot proklamationer från flera valda tjänstemän, inklusive delstatssenator Karen Gillmor, Logan County Commissioners, delstatsrepresentanten Dave Burke, Bellefontaines borgmästare Adam Brannon och kongressledamoten Jim Jordan.


Borgmästare Brannon på bild tillsammans med Louie visade upp en skylt som förklarade Bellefontaine "The Hometown of Olympian Louie Vito. Louie intog scenen och tackade samhället för allt stöd under det senaste året. Han sa att "Dancing with the Stars" var en fantastisk upplevelse som faktiskt hjälpte honom att förbereda sig för trycket från vinter-OS. De första besökarna på söndagen fick en gratis jubileums-T-shirt med Louie.


Även om evenemanget var satt till två timmar skrev Louie autografer tills För att lyssna på Louie Vito sammanfatta händelsen, diskutera hans framtidsplaner och mer KLICKA HÄR För att se en videorecap från dagen för evenemanget KLICKA HÄR. Louie Vito kommer att återvända till sin hemstad Bellefontaine Ohio för två evenemang den 6:e och 7:e november. Det första evenemanget heter The Capital Rail Jam i Columbus på LC Pavilion och nästa dag kommer Louie att vara närvarande på The Holland Theatre för sin formella dedikation av en "Welcome to Bellefontaine Home of Olympic Snowboarder Louie Vito" stadsskylt.


Till The Capital Rail Jam den 6 november kommer The Mad River Mountain Staff att dra över 30 ton is till Columbus centrum och sedan förvandla The LC Pavilion till en skidbacke, komplett med freestyle-rälsfunktioner. Eventet kommer att visas upp med ett gästspel av den lokala Snowboard Olympian och Dancing with the Stars-deltagaren Louie Vito.


Liveunderhållning kommer att tillhandahållas av två gånger snowboard halfpipe Olympian Trevor Andrew aka Trouble Andrew och Professional Snowboarder, DJ Marc Frank Montoya. Emcee för evenemanget är Quiksilver team ryttare och X-Games Announcer Todd Richards.


Söndagen den 7 november från kl. 12.00 kommer Louie Vito Welcome Home Party att hållas på The Holland Theatre. Detta är ett GRATIS event, öppet för allmänheten och inkluderar GRATIS T-shirts till de första personerna, GRATIS dörrpriser och GRATIS autografer! Mat och förfriskningar kommer att serveras, Bellefontaine High School Pep Band kommer att spela, videor från Louies OS och "Dancing with the Stars"-upplevelsen kommer att visas, Skratchmatik Krew DJs från Dayton kommer att uppträda live, och en frågestund med Louie kommer att alla vara en del av detta roliga, GRATIS event!


Det kommer också att finnas en formell invigning av en skylt "Welcome to Bellefontaine Home of Olympic Snowboarder Louie Vito". Dessa skyltar kommer att visas permanent vid alla ingångar till staden Bellefontaine, Ohio.


För mer information om The Capital Rail Jam på LC Pavilion KLICKA HÄR För mer information om The Holland för The Louie Vito Welcome Home Party KLICKA HÄR. Tony Hawk®: SHRED kommer att finnas tillgänglig för köp i november och du kan förbeställa spelet via SHRED-webbplatsen.


Du kan också förhandsgranska hans spelavatar i karaktärssektionen på SHRED-webbplatsen. De älskar fotbollssäsongen på ESPN Action Sports, även om deras sanna passioner är för skateboard, surfing, snowboard, skidåkning, BMX och freestyle motocross.


Men varje höst, när de lyssnade på sina vanliga kollegor besatta av de fysiska egenskaperna hos sina favoritspelare, undrade de hur toppatleterna från respektive värld skulle klara sig. I år bestämde de sig för att sluta spekulera och börja göra pund-för-pund-jämförelser. Det som upptäcktes kan överraska dig: NFL-ballare och actionsportstjärnor har mycket gemensamt när det kommer till fysiska gåvor, och ibland slår de sistnämnda ut de förra.


Louie Vito profilerades nyligen på ESPN. För att läsa mer om hur de två gick mot varandra online KLICKA HÄR. De senaste 12 månaderna har varit en hektisk tid för snowboardåkare och snowboardåkare, ingen särskilt mer så än Louie Vito. Snowlife pratade senast med Louie för lite över ett år sedan när han kom efter en framgångsrik tävlingssäsong. Sedan dess har Louie verkligen hållit sig sysselsatt inte bara med att åka snowboard utan också med att höja profilen för alla snowboardåkare och snowboardåkare över hela världen.


Snowlife kom ikapp Louie för att få ner de senaste 12 månaderna och vad som komma skall för säsongen. För att läsa mer av intervjun med Louie online KLICKA HÄR. Den sista tävlingsdagen i Burton New Zealand Open gick av stapeln söndagen den 15 augusti på Cardrona Alpine Resort i södra sjöarna i Nya Zeeland. Ryttarlistan var fullspäckad med tunga slagare som var redo att dräpa.


Halfpipe-tävlingen ändrades till på grund av det dåliga vädret som ledde fram till tävlingen: Den kördes med en superfinal, där varje ryttare fick två åk var för att tillfredsställa domarna och sköta affärerna. Cardronas halfpipeformare John Melville arbetade hela natten, med en snöstorm som inte släppte förrän kl.


Den nyklippta pipan saltades, halkades och färgades, vilket satte scenen för en stuntdikestrid av episka proportioner. Vid förra årets Global Open här i Nya Zeeland vann Shaun White tävlingen med dubbla korkar rygg mot rygg, men i år steg Louie Vito upp spelet med en trippelhot dubbelkork combo frontside dubbelkork till Cab dubbelkork för att dubbla förlamare. Men det gav honom bara en tredje plats!


Vito anlände till Nya Zeeland bara ett par dagar före evenemanget och hade inte landat någon tävling sedan mars förra året. Eftersom han fick ett fripass till finalen på grund av vädret spelade Louie om att han skulle landa sitt extremt svåra åk i åtminstone en av sina enda två chanser i finalen. Han landade nästan det perfekta loppet sitt första skott men kunde inte riktigt göra sin tredje dubbelkork. Hans "go big or go home"-mantra satte stor press på den här olympiern men han plöjde sig igenom trycket och landade ett vackert sista åk som sköt honom från botten av flocken till pallen.


Burton NZ Open kommer återigen att gå ner i historieböckerna som en förhandstitt på den progressiva ridningen och goda tider som vi alla kommer att få se under den kommande vintersäsongen på norra halvklotet. För mer täckning av Louie på Burton Global New Zealand Open KLICKA HÄR. Ursprungligen sändes tisdagen den 25 maj kl Eastern Time pm Pacific Time och sändes ytterligare tre gånger, Louie Vito medverkade i "The Daily Habit". Louie var tillbaka på The Habit nyligen och gav några danstips från Dancing With The Stars Partner Chelsea Hightower.


Kom tillbaka här snart för video från The Daily Habit-avsnittet med Louie. För programtider och annan information, besök FUEL. Kort efter det första Winter X Games Europe någonsin återvände Louie till Stratton Mountain i Vermont för den årliga Burton U. Öppna Superpipe-finaler. Louie Vito föll in i en annan rygg-mot-rygg-till-rygg-serie av dubbla korkar och hoppade in på andra plats med en löpning som gjorde alla yr. Louie drog av en dubbel kork, till cab dubbel kork, till dubbel crippler, sedan en backside nio och en enorm frontside Open run.


Den här gången fick Vito nöja sig med ytterligare ett underbedömt resultat som höll honom på andra plats. På pappret blev Vitos körning mycket mer, och publiken lät domarna veta sin position efter att den snurrande snowboardåkaren inte tog sig upp på det översta steget på pallen. För att se Louie's U. Öppna Superpipe finaler körs KLICKA HÄR.


När man ser tillbaka, kunde Snowboard SuperPipe-finalen för män vid det första Winter X Games Europe någonsin ha varit årets bästa pipetävling. Höjdpunkten under hela Euro X Games var Snowboard Superpipe-finalen för män. Utmärkelsen för natten var definitivt Louie Vitos körning.


Även om det bara tog tredjeplatsen öppnade han med tre dubblar back-to-back-to-back. Det är första gången dessa trick någonsin har gjorts i rad i en tävling. Kom också tillbaka snart för en annan tävlingsvideo från USA. Öppen för att läggas till LouieVito. com För att se Louies första rygg-mot-rygg-till-rygg dubbelkork Superpipe-körning KLICKA HÄR.


Louie Vito och resten av det olympiska snowboardlaget fick sin chans att träffa vår nations huvudman, den ökända "Big O", president Barack Obama.


Over OS-atleter hälsades av presidenten och första damen vid en mottagning i Vita huset onsdagen april. Dagen ägnades åt att turnera Pennsylvania Lane, i väntan på att presidenten skulle hälsa varje idrottare individuellt. Enligt Louie Vito, när han träffade vår president, Mr. Obama kommenterade "Nu var det så jag förväntade mig att en snowboardåkare skulle se ut. Vi undrar vad Vito tyckte om Prez klädsel Efter det snabba mötet och hälsningen med presidenten begav sig många av idrottarna över till Pentagon för en rundtur i vår nations försvarsdepartement.


När tävlingssäsongen närmade sig slutet var detta ett bra sätt för alla olympiska idrottare att samlas och fira sina stora prestationer vid vinterspelen. För att kolla in bilder från Louies besök i Vita huset KLICKA HÄR. Deras är ett liv som spenderas i ständig rörelse; en oändlig väg som sträcker sig över hela världen för nästa session, tävling, fotografering eller reklamevenemang.


Ibland, bara ibland, kommer till och med Moder Jord att gå in för att återgälda din hängivenhet för livet. Under en nyligen genomförd TransWorld halfpipe-session i Tahoe, Kalifornien, kom Ma Nature för att kalla in en underbar skärm: 38 tum av ren, organisk himmel sänkte sig över Alpine Meadows - på en enda natt. Med filmförsöken tvingade i paus packade besättningen ihop och begav sig direkt till Meadows. Vito hade inte fått en enda puderdag hittills den här säsongen och var fast besluten att få ut så mycket som möjligt av varje hugg, skott och ränna.


Till slut var det episk - en dag som till synes skapad för 5 på morgonen kattturer och 16:00 hissmutor. För att kolla in bilderna från en pow-dag för åldrarna KLICKA HÄR. Vid US Open Superpipe-finalerna föll Louie Vito in i en rygg mot rygg mot rygg serie dubbla korkar, och hoppade in på andra plats med en löpning som gjorde alla yr.


Danny och Kevin inspirerade mig - så jag var bara tvungen att ta steget och prova något annat. Snowboard SuperPipe-finalen för män vid det första Winter X Games Europe någonsin kunde ha varit årets bästa pipetävling. Evenemanget lockade några av de bästa snowboardåkarna på planeten till Tignes, Frankrike och underhöll de enorma folkmassorna som samlades för tre dagar av otrolig action.


Uppställningen var en imponerande vem är vem av progressiva snowboardåkare och det var ett förväntansfullt surr av spänning när ett antal olympiska ryttare tog sig till backen.. Den slutliga vinnaren var Iour Podlatchikov iPod, med Matheiu Crepel från Frankrike på andra plats och USA:s Louie Vito på tredje plats. iPods körning var teknisk, ren och stor på stil och amplitud men det som sticker ut för natten var definitivt Louie Vitos körning.


Det är första gången det tricket någonsin gjorts i en tävling. Vito snurrade på två axlar på en gång med två fulla vändningar och skrev historia genom att vara den första personen som någonsin öppnade ett lopp med tre rygg mot rygg mot rygg trick som detta. Det faktum att Vitos poäng, en Publiken blev vild men domarna verkade inte vara lika imponerade och gav honom bara brons. På mediakonferensen efter evenemanget sa Vito, "Efter att jag ramlade på första åket var jag över och försökte göra en lugn löpning och bara gick för det.


Jag blev peppad. Jag tror aldrig att tre i rad har gjorts tidigare och att göra det i en tävling var fantastiskt! I slutändan försöker du tillfredsställa fyra personer och om loppet du gillar inte tillfredsställer dem finns det inget du kan göra. Jag var verkligen glad att jag landade den löpningen och det är ungefär allt man kan säga. Öppen Superpipe-tävling. Louie Vito har ytterligare en uppdatering om sitt folk. com Olympic Blog som berättar hur han kände om domarnas resultat efter onsdagens evenemang - och vad som kommer upp härnäst för honom.


Louie skriver "Jag är nöjd med båda mina löpningar. Jag önskar att jag kunde ha hamnat på prispallen, men det är vad det är. Shaun var den enda andra personen du verkligen såg i finalen landa rygg mot rygg dubbla korkar, vilket jag tror visar svårigheten med dessa trick.


Men jag antar att [domarna] letade efter mer amplitud ... jag kan inte kontrollera vad de letar efter. För mig var det lite trevligt att höra publiken bua båda gångerna i slutet när de såg mina poäng, för de var åtminstone intresserade av det. Det är allt som betyder något. För att läsa mer av hans blogg på People. snowboardåkaren Louie Vito, en förstagångsolympier, checkade in med SI.


com under hela spelen för att erbjuda en inblick över sevärdheterna och ljuden i Vancouver. Louie diskuterar sin reflektion över den femte plats han fick och resten av sin erfarenhet i Vancouver. Han förklarar också vad hans tolkning av domarna vs. publikens reaktion efter hans två stabila löpningar i halfpipe-finalerna. Louie förklarar, "Jag blev lite förvånad över att mina poäng var så låga. Men det var trevligt att höra publiken bua för båda mina poäng, för det är bra att ha folk som tittar på upphetsade för dina löpningar.


Folk var förtjusta i det och jag representerade min stil och sättet jag snowboard på, och det var i slutändan det som var viktigt för mig. För att läsa mer om hans upplevelse på SI. snowboardåkaren Louie Vito, en förstagångs-olympier, kommer att checka in med SI.

No comments:

Post a Comment